0771 - 661 661 - Tisdag & Torsdag 12-15

SÅ BLEV JAG FRI FRÅN IBS

och förstoppning

Heléne Roos – Näringskällan

IBS sedan barnsben

 Så länge jag kan komma ihåg har jag haft problem med min mage. Ibland förstoppad, ibland magknip och diarré. Vissa dagar var jag så uppsvälld att jag inte kunde knäppa byxorna. Idag kallar vi detta IBS – Irritable Bowel Syndrome. Det är också känt som Colon Irritable. Jag vet inte hur många gånger jag sökt hjälp i sjukvården för dessa symtom. Det ledde till 2 titthålsoperationer för att försöka se vad som orsakade min IBS. Jag förstod aldrig hur de trodde att de kunde se utanpå vad som orsakade min IBS.

 

Akut opererad

Då min IBS ofta gjorde att jag blev väldigt förstoppad fick jag problem med hemorrojder. En gång åkte jag in till akuten då jag hade så ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Läkaren bara lyfte på filten, där jag låg på britsen, och sen lade ner den igen. Operation, sa han bara. Han förklarade att det som stack ut 5 cm i bak skulle sitta 5 cm innanför. Under operationen skar de bort och lämnade sedan såret öppet för att läka av sig självt. Sedan blev jag hemskickad utan någon hjälp mot min förstoppning.

 

Blodtrycksfall av smärta

Första gången jag skulle på toaletten efter operationen gjorde det så ont att jag tuppade av. Jag fick blodtrycksfall och slog i huvudet i handfatet på väg ner till golvet. Detta är så många år sedan att jag blir väldigt berörd nu när jag skriver om det. Då jag varit frisk under så många år från min IBS och förstoppning tänker jag inte längre på hur illa det faktiskt var. Men detta är idag min styrka när jag hjälper andra. Jag har varit där och vet exakt hur det känns. Tack och lov så vet jag också idag hur man får bukt med det.

 

OxyColon behandlar IBS och Förstoppning

:Äntligen hittade jag lösningen

Slutligen så hittade jag en produkt som hette ColoZone. Den innehöll magnesiumoxid – syre bundet till magnesium. Det resulterar i att tarminnehållet luckras upp och lämnar kroppen. WOW! Tänk dig att du inte varit på toaletten på typ en vecka och allt bara åker ut i toalettstolen. Den känslan går inte att beskriva. Jag kommer ihåg att jag hade så roligt åt att det var en elefant på burken. Efter det har jag aldrig varit förstoppad. Magnesium är känd för sin laxerande verkan och har används i över 350 år.

OxyColon för tarmrening, IBS, Candida mm.

Kvicksilver orsakade min IBS

Hur underbart det än var att bli av med förstoppningen så fanns ju fortfarande orsaken kvar. Min IBS och förstoppning berodde ju på något som behövde behandlas. I mitt fall så var den grundläggande orsaken till min IBS kvicksilver. Har man kvicksilver och andra gifter i kroppen växer Candida Albicans till sig. Candidaöverväxt  är den vanligaste orsaken till IBS. När Candida växer till sig tränger den undan andra vänliga tarmbakterier. När dessa minskar i antal kan vi få andra symtom som att vi inte kan äta vad som helst. Det beror oftast inte på att du inte tål dem, utan att du inte har tillräckligt med de tarmbakterier som bryter ned dem.

 

Hårmineralanalys förändrade allt

Därefter hittade jag hårmineralanalysen som förändrade hela mitt mitt liv. Än idag säger jag att det är det bästa jag gjort. Nu fick jag äntligen en förklaring till IBS, förstoppning, fibromyalgi, huvudvärk och gud vet alla symtom jag hade. Kvicksilver som lagrades i sköldkörteln och gav hypotyreos. Samtidigt som bisköldkörtlarna körde ut kalcium fel och gav fibromyalgi. Sänkt ämnesomsättning minskade saltsyraproduktion i magen. Låg saltsyra ger dålig matsmältning och förstoppning. Ja, ni ser att det hänger ihop. Behandla grundorsaken så försvinner symtomen.

 

Ta tag i din hälsa

Det kommer bespara dig framtida problem. Har man börjat få symtom som IBS, förstoppning och Candida tenderar det att bli fler och fler. Det är viktigt att vända den trenden så man kan fokusera på annat i livet än alla symtom man har. Idag med all min erfarenhet efter nästan 25 år rekommenderar jag Hårmineralanalys Startpaket. Den innehåller förutom hårmineralanalys : OxyColon, Ekologiskt Kaseinfritt Colostrum och Pro 30 Plus (Mjölksyrebakterier) 

 

Hårmineralanalys Startpaket

Pin It on Pinterest

Share This