Integritetspolicy

Från och med 25 maj, 2018 gäller följande integritetspolicy på Näringskällan Sverige AB.

När du handlar på Näringskällan tar vi endast in de uppgifter som behövs för att kunna hantera din order. Ditt namn och adress för att kunna leverera din order, mobilnummer för SMS-avisering samt e-post för ordererkännande och om vi skulle behöva kontakta dig gällande din order. Om du handlar mot faktura behöver vi ditt personnummer för att kunna bevilja kredit. Vid kortbetalning anger du ditt kortnummer som hanteras säkert av DIBS.

Flera steg

Näringskällans hemsida är byggd i WordPress och när du handlar hos oss gör du det i en inbyggd webbutik som heter WooCommerce. När vi fått in din order i webbutiken överförs den till vårt affärssystem Fortnox som sammankopplar lager, fakturering, bokföring och logistik. Det är endast Näringskällan som har tillgång till innehållet i Fortnox, förutom bokföringsbiten där vi tar hjälp av LRF-konsult. För att kunna leverera dina varor skickar vi namn, adress, sms-nummer och e-post till Unifaun Online (PostNord och DHL Freight) för att kunna skriva ut adressetiketter och boka hämtning.

E-post

Vi använder Gmail för vår Kundservice mail. Alla mail till vår Kundservice raderas direkt när de är besvarade och klara. Vi sparar inga mail och svarar inte på känsliga uppgifter per mail. Som kund hos Näringskällan kan du få mail om nyheter eller annan information. Om du inte vill ha våra utskick kan du enkelt avsluta dem i den länk som finns längst ned i varje mail.

Kundregister

När du handlar hos oss hamnar du i vårt kundregister. Vi är skyldiga, genom bokföringslagens krav på arkivering och Skattemyndighetens krav på underlag, att spara informationen om ditt köp. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till någon, förutom ovan nämnda samarbetspartners.

Cookies

Vi använder cookies som behövs för funktioner i webbutiken samt för Googles tjänster som analys och statistik.

Kontakt

Om du har frågor angående Näringskällans hantering av dina personuppgifter så slå oss en signal på vår Kundtjänst: Tisdag & Torsdag 12-15 på telefon 0771 661 661

Pin It on Pinterest

Share This