Om oss

Näringskällan grundades 1998. Syftet har alltid varit att informera människor att det finns alternativ till traditionell sjukvård, när den inte räcker till. Det är så många människor som lider helt i onödan. Det finns hjälp för många av våra symtom, naturlig hjälp som rättar till symtomen från grunden.

Vi vill hjälpa människor som är redo att hjälpa sig själva. Som miljön ser ut idag är det en utmaning att hålla sig frisk. En grundförutsättning är att bli medveten om att de val vi gör dagligen påverkar vår hälsa positivt eller negativt. Detta gäller både hur vi mår idag och hur vi kommer må framöver. Här vill vi bidra med information om vad man kan göra för att optimera sin hälsa och må så bra som möjligt. Vi behöver näring, inte medicin. Kroppen har en otrolig förmåga till självläkning om den bara får de resurser den behöver.

 

Vi vill att människor ska må bra oavsett ålder. Så länge vi lever jobbar våra celler och hur effektivt har inte med ålder att göra utan beror helt på den tillgång till näring och syre cellerna har. Hos oss hittar du mycket information så du själv kan få tillräcklig kunskap för att kunna göra medvetna val för din hälsa. Det ansvaret måste vi ta själva, det kan ingen annan göra åt oss.

HELÉNE ROOS

HELÉNE ROOS

Grundare

Driver Näringskällan sedan starten 1998. Brinner för att hjälpa människor som är redo att hjälpa sig själva till ett friskare och mer meningsfullt liv. Hon har själv varit väldigt sjuk med ett otal symtom som ingen kunde hjälpa henne med. Genom en lång kamp lyckades hon vända detta själv och till slut bli av med alla sina symtom.

Extern Hjälp

Extern Hjälp

Varierar

Då Näringskällan växer hela tiden lägger vi ut mer och mer jobb externt. Vi vill fokusera på det vi är bäst på – att hjälpa våra kunder till bättre hälsa. Därför lämnar vi allt annat till duktiga personer som är proffs på sina områden.

Pin It on Pinterest

Share This