Köpvillkor

ÅNGERRÄTT

Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Om du skulle ångra ditt köp står du bara för fraktkostnaden. Ångrar man sitt köp av hårmineralanalys måste provtagningsmaterialet återsändas för att få en återbetalning eller makulerad faktura.

 

PRISER

Alla priser är i SEK inklusive moms.

 

BETALNINGSALTERNATIV

Kortbetalning

Swish

Faktura 14 dagar – kostnad 35 kr. Erbjuds endast i Sverige. Sedvanlig kreditcheck görs vid fakturaköp. 

Vid köp av hårmineralanalys på faktura ska fakturan betalas senast på förfallodatum, oavsett när man väljer att skicka in sitt hårprov.

 

FRAKT

Frakt tillkommer med 49 SEK inom Sverige. Order från 1000 SEK skickas fraktfritt. Vi skickar med DHL Servicepoint och PostNord Varubrev. Frakt tillkommer med 200 SEK till Finland, Norge och Danmark. Order från 1500 SEK skickas fraktfritt.

 

LEVERANS

Normalt har du dina varor inom 1-3 dagar. Om någon vara skulle vara tillfälligt slut kan det dröja något längre. Vi meddelar dig detta i så fall. Vid beställning utanför EU står man själv för eventuella kostnader som kan tillkomma i form av tull osv.

 

OUTLÖSTA FÖRSÄNDELSER

Debiteras med 300 kronor

 

TELEFONTIDER

Förskottsbetalning gäller för bokade telefontider. Väljer man faktura ska den betalas senast på förfallodatum. Telefontider som inte avbokats senast 24 timmar innan debiteras. Om telefontiden avbokas senast 24 timmar innan kan man välja att boka en ny tid eller få en återbetalning. Kontakta Kundtjänst så hjälper vi dig.

 

INTEGRITETSPOLICY

Från och med 25 maj, 2018 gäller följande integritetspolicy på Näringskällan Sverige AB.

När du handlar på Näringskällan tar vi endast in de uppgifter som behövs för att kunna hantera din order. Ditt namn och adress för att kunna leverera din order, mobilnummer för SMS-avisering samt e-post för ordererkännande och om vi skulle behöva kontakta dig gällande din order. Om du handlar mot faktura behöver vi ditt personnummer för att kunna bevilja kredit. Vid kortbetalning anger du ditt kortnummer som hanteras säkert av DIBS.

 

FLERA STEG

Näringskällans hemsida är byggd i WordPress och när du handlar hos oss gör du det i en inbyggd webbutik som heter WooCommerce. När vi fått in din order i webbutiken överförs den till vårt affärssystem Fortnox som sammankopplar lager, fakturering, bokföring och logistik. Det är endast Näringskällan som har tillgång till innehållet i Fortnox, förutom bokföringsbiten där vi tar hjälp av LRF-konsult. För att kunna leverera dina varor skickar vi namn, adress, sms-nummer och e-post till Unifaun Online (PostNord och DHL Freight) för att kunna skriva ut adressetiketter och boka hämtning.

 

E-POST

Vi använder Gmail för vår Kundservice mail. Alla mail till vår Kundservice raderas direkt när de är besvarade och klara. Vi sparar inga mail och svarar inte på känsliga uppgifter per mail. Som kund hos Näringskällan kan du få mail om nyheter eller annan information. Om du inte vill ha våra utskick kan du enkelt avsluta dem i den länk som finns längst ned i varje mail.

 

KUNDREGISTER

När du handlar hos oss hamnar du i vårt kundregister. Vi är skyldiga, genom bokföringslagens krav på arkivering och Skattemyndighetens krav på underlag, att spara informationen om ditt köp. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till någon, förutom ovan nämnda samarbetspartners.

 

COOKIES

Vi använder cookies som behövs för funktioner i webbutiken samt för Googles tjänster som analys och statistik.

 

HÅRMINERALANALYSER

Näringskällan är lika noga med informationen rörande hårmineralanalyser. All information du delger oss om ditt hälsotillstånd hanteras av Heléne personligen och förvaras i ett låst dokumentskåp. Vi skickar inte med ditt namn eller andra uppgifter med ditt hårprov. Vi kodar istället för namn så ingen obehörig kan koppla hårmineralanalysen till dig. Hos oss får du en riktig papperskopia av din hårmineralanalys hem i brevlådan. Vi hanterar inga PDF-filer i datorn.

 

KONTAKT

Om du har frågor angående Näringskällans hantering av dina personuppgifter så slå Heléne en signal på hennes telefontid: må, ons och fre 10-12 på telefon 0771 661 661

 

Pin It on Pinterest

Share This