Optimera din sköldkörtel

behandla orsak - inte symtom

 

SKÖLDKÖRTELPROBLEM OCH GIFTER

Sedan jag själv blev frisk från hypotyreos har jag jobbat med att hjälpa andra med samma problem. I mitt fall var det kvicksilver som lagrats i sköldkörteln. När jag med hjälp av en hårmineralanalys avgiftat detta så fungerade den igen. Det var helt fantastiskt när det ena symtomet efter det andra bara försvann, med tanke på alla symtom man får i kroppen av en dåligt fungerande sköldkörtel.

Det har visat sig under alla år sedan jag startade Näringskällan 1998 att i de allra flesta fall beror sköldkörtelproblem på upplagrade gifter. Att vi lagrar upp gifter beror på att vi inte har tillräckligt med näring för att binda dem och föra ut dem ur kroppen.

HÅRMINERALANALYS FÖR ATT UPPTÄCKA GIFTER

Hårmineralanalys är en kraftfull metod för att upptäcka närvaron av gifter i kroppen innan de ger upphov till allvarliga symtom. Genom att analysera mineralhalten i håret ser man kroppens exponering för kvicksilver och andra toxiner. Detta är särskilt viktigt eftersom framförallt kvicksilver har visat sig lagras i sköldkörteln och påverka dess funktion.

ANTIKROPPAR MOT SKÖLDKÖRTELN – EN IMMUNOLOGISK RESPONS

När kroppen utsätts för gifter som kvicksilver kan det utlösa en immunologisk reaktion där antikroppar bildas för att försöka skydda kroppen. Tyvärr kan dessa antikroppar rikta sig mot sköldkörtelvävnaden, vilket leder till en autoimmun respons och hypotyreos. Det är inte sköldkörteln i sig kroppen reagerar emot utan gifterna som lagras där. Att identifiera och minska exponeringen för gifter blir därmed en viktig del av behandlingen.

Näring startar avgiftning

För att balansera sköldkörteln måste man ge kroppen vad den saknar näringsmässigt för att kunna avgifta. Ger man kroppen vad den behöver så balanserar den sig själv. Kruxet är att vi alla har olika behov. 

INDIVIDUELLA LÖSNINGAR FÖR OPTIMAL HÄLSA

Varje individ är unik, och därför är en skräddarsydd strategi för sköldkörtelhälsa avgörande. På Näringskällan erbjuder vi inte bara hårmineralanalyser för att identifiera näringsbrister och gifter, utan också personlig rådgivning för att skapa en individuell plan för optimal sköldkörtelhälsa.

ÅTERSTÄLLA BALANSEN

Att förstå samspelet mellan gifter, antikroppar och sköldkörtelhälsa är nyckeln till effektiv behandling av hypotyreos. Genom att adressera både näringsbrister och avgiftningsbehov kan vi skapa en naturlig strategi för att återställa balansen i kroppen och stödja sköldkörtelns optimala funktion. 

Hej!

Jag vill tacka Heléne Roos och Näringskällan för hårmineralanalys och behandling med Trace Elements preparat.

Jag fick giftstruma för två år sedan och enligt läkaren måste jag äta medicin och eventuellt operera sköldkörteln eftersom mina värden var så höga. Efter att jag ätit ca 50 penicillinkurer sedan 17 års ålder som ställt till det i kroppen vill jag inte äta mediciner och operation känns som ett sista alternativ.

Jag gjorde en hårmineralanalys och fick där veta att jag var i total obalans. Jag beställde mina burkar och började ta dem. Jag fick utrensnings symtom med ännu mer trötthet och huvudvärk men efter ett tag kände jag mig mycket bättre. När jag sedan ett halvår senare var tillbaka till läkaren och tog prover så visade sig att mina sköldkörtelvärden var normala. Läkaren sa till mig att det inte händer. När man haft sådana höga värden så går det ner och lägger sig på en undernivå. Att någon fått normala värden hade hon aldrig varit med om.

Jag gjorde en uppföljning och åt sedan en kur till med vitaminer och mineraler och då mådde jag bra under hela kuren. När jag nu senast tog prover hos läkaren var sköldkörtelvärdet ännu bättre.

Jag är så tacksam för den hjälp jag fått av Näringskällan och Heléne Roos. Jag har fått tillbaka min energi och känner mig idag mycket piggare.

Agneta

 

Sköldkörtelproblem och mag-tarmproblem är ofta sammanlänkade, och att förstå och balansera tarmhälsan blir kritiskt för att uppnå optimal hälsa. Många sköldkörtelproblem, inklusive autoimmuna sjukdomar som Hashimotos, kan kopplas till inflammation och överaktiva immunreaktioner. En hälsosam tarmflora bidrar till att minska inflammation och reglera immunförsvaret.

  Hårmineralanalys Startpaket  

  För att uppnå optimal sköldkörtelfunktion är det värt att överväga en naturlig metod som inkluderar en hårmineralanalys. Denna analys kan ge insikt i näringsbrister, toxiner och obalanser i kroppen, vilket möjliggör en skräddarsydd strategi för både sköldkörtel och tarmhälsa.

  Sköldkörtel- och mag-tarmhälsa är intimt kopplade, och att balansera båda systemen blir nyckeln till övergripande välmående. Genom att fokusera på att stärka tarmhälsan kan man inte bara lindra mag-tarmproblem utan också skapa en gynnsam miljö för en balanserad och frisk sköldkörtel.

  1. Hårmineralanalys: Djupgående Insikt i Kroppens Näringsstatus

  • Identifierar näringsbrister och obalanser.
  • Ger tidig upptäckt av tendenser till hälsoproblem.
  • Skräddarsyr ett individuellt kosttillskottsprogram.

  2. Svavel-MSM: Nyckeln till Syresättning, Avgiftning och Immunförsvar

  • Främjar optimal syresättning av vävnader.
  • Underlättar avgiftning och eliminering av skadliga ämnen.
  • Stärker immunförsvaret genom bland annat glutationproduktion.

  3. OxyColon: Effektiv Tarmrening 

  • Stödjer naturlig tarmrörelse och eliminering.
  • Avlägsnar ackumulerade toxiner och slaggprodukter.
  • Förbättrar näringsupptaget för att stödja sköldkörteln.

   

  Hårmineralanalys Starpaket