KUNDNÖJDHET I FOKUS

omdömen som talar för sig själva

Hej!

Jag hör av mig längre fram med recension, men vilka fantastiska känslor som kommer i kroppen nu.
Det är otroligt. Jag känner riktig lycka igen, och är full av energi.

Så glad att jag hittade till Näringskällan laughing

Du ska vara stolt som hjälper folk med sådana här problem. Ett utökat hälsointresse har kommit på köpet.

Nu vill några fler på mitt företag kolla upp deras status.

Daniel Blomqvist – Vparts AB

Hej då dumma IBS. IBS=Näringsbrister=Gifter=Candida

Läs om Candida på näringskällan. Har haft jättesvår IBS. (Magproblem. mm). Har varit hos flera olika läkare. Men det är ju samma svar av alla, Lär dig leva med det. Det går inte att göra något åt. Har även varit hos flera olika alternativmedicinare som inte kunnat hjälpa mig.

Men den som har kunnat hjälpa mig är Heléne på Näringskällan. Jag kan varmt rekommendera att lämna in en håranalys. Heléne hittar grundorsaken till problemet och löser det. Det kostar en del pengar. Men det har varit värt varenda krona att få tillbaka sitt liv igen. När jag var som sjukast ville jag bara dö. Orkade inte ens leva. Ville inget.

I dag älskar jag livet och njuter av det. Heléne är även bra på att stötta och peppa i tuffa stunder. Tack Heléne från en numera lugn och harmonisk Linda.

Linda Olausson

Tack Helene

För den hjälp och rådgivning som jag fick när jag var som sämst. Jag har nog aldrig mått så bra som jag gör nu tack vare vitaminer och mineraler och COLOSTRUM, det är fantastiskt preparat. Suveränt. Det är mycket bra att det finns alternativ istället för sjukvården för där får man ju ingen hjälp. Dom tror ju inte att man är sjuk.

Carina Olofsson

 

Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle gjort utan Helene Roos och Näringskällan. Jag är så tacksam för det stöd och den hjälp jag fått och det fantastiska bemötandet. Det är nog bara någon som själv genomlevt något sånt här, som kan förstå vad vi sjuklingar behöver, efter år av harvande inom sjukvården. Vi slussas runt, i bästa fall. Eller stängs ute helt. Avskrivs som hopplösa fall och inbillningssjuka. Jag vet inte allt jag fått höra av läkare och vårdpersonal.

Vi behöver någon som tar sig tid att lyssna, förklara, stötta och finnas. Tryggheten i att kunna ringa någon om vi behöver. Helene har varit helt otrolig, och jag är henne evigt tacksam!

Metoden jag använt mig av, hårmineralanalys, har verkligen visat sig vara ett alternativ till det traditionella. För mig fungerade inte de syntetiska medicinerna alls, utan gjorde mig bara sämre. Jag fick fler kemiska preparat för att bota symptom som uppstått av de tidigare tabletterna, en ond cirkel skapades och min kropp la till slut av helt. Nu äntligen har jag ett liv igen, och den tyngsta tiden är förbi. Jag minns den knappt, jag har skrivit ned allt så att det inte ska mala i huvudet. Jag har bloggat och ventilerat, för att kunna gå tillbaka och minnas om jag vill, men i övrigt kunna släppa på tankarna.

Till er som fortfarande kämpar, letar och undrar kan jag verkligen rekommendera Helene Roos, gör ett besök på Näringskällan vettja! Ett gott råd, som iallafall varit nyttigt för mig, är att skriva ned allt. Skriva symptomdagbok eller bara pränta ned tankar på ett eller annat sätt, så man slipper ha det känslomässigt utmattande malande på samma gång som man försöker överleva dagen. Skrivandet har varit min räddning, jag har aldrig tillåtit mig själv att sjunka ner i deppighet utan lagt all energi på att orka och komma ur sjukdomen istället.

Nu finns bara framtiden, och den ser jag an med spänning! Bara det ger ju en energikick nog att leva på, att få vara glad, nöjd och tillfreds. Inte tänka på att nästa fotsteg kommer göra ont, att nästa ansträngning kommer vara totalt utmattande, att om jag blir hungrig kommer jag inte orka laga mat. Allt det där känns som en avlägsen och hemsk mardröm nu. Har jag verkligen haft det så?

Madeleine Karlsson

Hej!

Jag heter Ullis Garpenberg och kommer från Västervik. Jag älskar att träna och röra mig och jobbar som platschef på Actic som gyminstruktör, kost, pass o diverse chefsjobb. Jag har alltid tränat ganska mycket och det har inte varit problem alls… men när jag kom upp i tjugoårsåldern började jag få mycket huvudvärk. Sen kom symtom mer o mer senare efter åren. Sedan för några år sedan när jag var runt 40 år la kroppen av.

Jag hade symtom som: candida, öm i musklerna, smakade metall i munnen, domnade i ansiktet, kliade i underlivet, huvudvärk hade jag i ca 20 år nästan varje dag, såg dimmigt och blev apatisk, ljud o ljus känslig, irriterad, trött… jag kan fortsätta hur länge som helst. Men min kropp la av på ett pass. Jag fick inte upp kettlebell klotet. Jag fick gå hem och blev liggande apatisk i sängen och hade bara önskan att få somna in för alltid. Jag mådde så dåligt och va så trött och hade ont överallt. Men jag är rätt envis… så jag tänkte på mina barn o familj. Jag måste kämpa. Läkarna hade gett upp mig redan. Jag hade gått in i väggen och hade IBS enligt dom men jag sa att det har jag inte alls.

Bestämde mig för att inte gå tillbaka till nån läkare!

Jag satte mig och läste på datorn om Candida och då kom jag på håranalys o hamnade på Näringskällans sida. Jag tvekade inte en sekund när jag beställde första håranalysen av Heléne. Och det blev min räddning. Jag gick ivrigt och väntade på provsvaret. När jag fick det och Heléne hade gått igenom den med mig så grät jag efter. Helt enkelt av lättnad! Det va nåt! Jag var kvicksilverförgiftad och inte lite heller.
Jag var i Uppsala hos en specialist som tog ut allt amalgam i mina tänder, och jag kan säga att jag fick komma direkt. Jag hade alla symtom. Det betalade sjukvården.
Men sen handlar det om att få ut giftet också. Det är en sjukt jobbig process och man mår skit emellanåt. Det kostar mycket pengar. Men det är värt både pengarna och att jag mådde dåligt. För idag är jag en ny Ullis. Jag avgiftades , eller gjorde 10 analyser och avgiftningar innan jag blev helt frisk. Sen kollar jag ibland och gör en till så nu har jag tolv.

Jag åt mina tabletter tre gånger om dagen i två månader i stöten utan socker, mjölk eller gluten. Det är tufft men det är så värt allt kämpande med tanke på hur jag mår idag!

Jag får fortfarande tänka mig för vad jag äter då min Candida kan blomma upp vid för mycket fel mat eller stress. Glömde också säga att när min kropp la av hade jag gått upp 6 kg utan att jag fattade varför! Men jag kunde ju inte kissa! Så när jag började kuren kissade jag ut 6 kg på endast en vecka. Andra dagen satt jag och kissade i 20 min till o från. Med det här vill jag bara säga att tack vare Heléne o Näringskällan har jag fått ett nytt liv. Jag har skavanker efter som jag får leva med. Men jag har ett drägligt liv.

Så tveka inte att prova om ni inte mår bra. Har flera vänner som gjort analys bara för att kolla upp kroppen o gjort nån kur o blir så mycket piggare.

Men i mitt fall räddade det faktiskt mitt liv. Jag tror inte att jag hade överlevt detta annars.

Vi lever i ett stressat samhälle med mycket konstiga farliga ämnen i mat, krämer och överallt. Tänk också på att kroppen ska orka ta hand om allt skit. Till slut gör den inte det och vi blir sjuka. Jag blev det av något tokigt dom satte in i tänderna förr. Jag lever sunt!

Jag är så tacksam att jag hittade Näringskällan!

Ullis Garpenberg

Tack räcker inte att säga för att ni finns och hjälper människor som sjukvården inte förstår sig på. Kram

Chatrine Åberg

Jag har ätit tabletterna tillsammans med en bra kost i snart 5 veckor och jag har aldrig mått bättre. Jag kan inte minnas när jag mådde så här bra sist, jag känner mig så mkt piggare, gladare och starkare jag är inte irriterad eller nedstämd längre. Jag orkar göra saker och har sån lust till allting och tycker allt är kul.

Jag har en del veckor kvar med tabletterna och jag vet att det kommer ta tid att läka en kropp som i flera år har motarbetat mig men det som jag har fått uppnå hittills är helt underbart. Efter år av allt googlande på symptom å försökt behandla det ena efter det andra har jag äntligen hittat något som verkligen fungerar.

Jag är så extremt tacksam, mitt liv är äntligen på väg tillbaka.

Tack för att du finns och tack för att du hjälper människor som är/varit i samma sits som mig fler borde göra hårmineralanalyser istället för att gå till doktorn å få antidepressiva tabletter som de tror att man behöver när man istället ser i analysen vad kroppen egentligen behöver.

Tack!

Julia Wågerman

 

Heléne har hjälpt mig tillbaka till livet igen!

Tack ännu en gång!

Britt-Marie Rönnback

Jag kan ju pigga upp dig med att jag under det senaste året blivit av med 20 års aggressiv psoriasis, dåligt fungerande sköldkörtel som enligt läkaren krävde Levaxin, som jag inte ville ta, och i dagarna också min epilepsi som jag haft i 40 år!!! Smaka på den.

Jag har för två veckor sedan fått svar på EEG som utvisade noll epileptisk aktivitet trots kraftig retning med stroboskop (ja du vet säkert hur en EP-undersökning går till). Jag är så jäkla glad. Jag trappar nu ner min medicin, som binder vatten, och märker då att jag även går ned i vikt. Det aktiva ämnet karbamazepin försvårar även upptaget av järn i blodet, varför mitt blodvärde förhoppningsvis stiger och med det min syreupptagningsförmåga.

Jag gjorde lungtest igår och fick bättre värden än jag haft i hela mitt liv. Jag har konstant legat på 6,8 eller lägre och blåste igår 7,4. Undersökande sjuksköterska blev imponerad.

Som sagt det händer grejer. Grundén mår kanon.

Sköt om Dig.

Göran Grundén, Advokat/Partner

 

Hej! Vill bara skriva att jag ätit en burk OxyColon. Mitt nässpray beroende är nu helt borta!! Bästa produkten som jag någonsin kommit över.

Sofia

När mina årstidsbundna depressioner blev helt omöjliga att hantera kontaktade jag Heléne Roos redan 1998.

Jag gjorde en hårmineralanalys och det blev en chock att se hur extremt låga mineralnivåer jag hade. Tre täta graviditeter och mycket stress hade gjort sitt. Hårmineralanalysen blev en av stöttepelarna i min återhämtning. 2001 kunde jag helt njuta av våren utan antidepressiva och sedan dess har jag inte haft några depressioner.

Idag  arbetar jag själv som närings- och fytoterapeut och hjälper människor framåt. Utan hårmineralanalyserna skulle jag stå mig slätt.

Jag är tacksam för att det finns biokemister som David Watts som under så många år utvecklat analystekniken. Jag och många andra har fått hälsan tillbaka.

Maria Klein Ahlin

Jag har under flera års tid haft problem med trög mage (förstoppning, colon irritabile) och även problem med eksem på mina fingrar. Prövade Apotekets samtliga bulk- och laxermedel utan någon egentlig förbättring. Mitt eksem behandlade jag med stark receptbelagd kortisonsalva (steroid). Jag kunde inte skala en apelsin, i  stort sett inte ta i en disktrasa och att diska utan handskar var helt otänkbart. Flera gånger om dagen var jag tvungen att smörja in händerna med lotion.

På nätet hittade jag Näringskällan och gjorde en hårmineralanalys. Analysen visade att jag hade stora obalanser på mina mineralnivåer, framförallt magnesium-brist.

Heléne tog fram ett skräddarsytt kosttillskottsprogram och redan när jag ätit halva ”kuren” kände jag en markant skillnad.

Idag äter jag tillskottsmineraler dagligen och har en helt ”normal” regelbunden mage. Mitt eksem har försvunnit till 100%. Jag kan diska (utan handskar) och behöver inte ens använda någon hudlotion längre! Jag känner mig också allmänt piggare och starkare.

Jag kan verkligen rekommendera en Hårmineralanalys och Helénes kosttillskott.

Michael Carlsson

Hej!

För att göra en väldigt lång historia kort. Jag drabbades av Clostridium Difficile för 7 år sedan (efter ett flertal antibiotikakurer mot urinvägsinfektion) och fick 3 kurer bredspektrumsantibiotika, samt inlagd på infektionsklinik 3 gånger. Min mage slog totalt bakut efter detta.

Efter det har min kropp varit i uppror. Inga läkare har kunnat hjälpa mig. Nästan så att de trott att jag inbillat mig. Symptomen blev värre år för år. Utslag, klåda, värk, svullnad, candida i tarmar, läckande tarmar, torra ögon, huvudvärk, enorma krypningar, stickningar, domningar mm mm listan kan göras oändlig.

Jag har provat all världens tarmreningar, alla typer av probiotika t o m en som innehöll 450 miljarder!!! goda bakterier. Jag har fått Flukonazol mot min candida. Men inget har hjälpt, förrän….

Jag började med OxyColon och sedan Colostrum och Pro 30 Plus. Jag tror att dessa har räddat min hälsa fullkomligt. Mitt liv har börjat återvända efter bara 2 veckors användning. Mina symptom minskar dag för dag. Sluta aldrig att sälja dessa produkter, den är en skänk från ovan. Om jag bara hittat denna tidigare. Önskar att alla som har obalans i tarmarna hittar er otroliga produkter

Med vänlig hälsning

Louise

Hej!

Jag vill tacka Heléne Roos och Näringskällan för hårmineralanalys och behandling med Trace Elements preparat.

Jag fick giftstruma för två år sedan och enligt läkaren måste jag äta medicin och eventuellt operera sköldkörteln eftersom mina värden var så höga. Efter att jag ätit ca 50 penicillinkurer sedan 17 års ålder som ställt till det i kroppen vill jag inte äta mediciner och operation känns som ett sista alternativ.

Jag gjorde en hårmineralanalys och fick där veta att jag var i total obalans. Jag beställde mina burkar och började ta dem. Jag fick en utrensning symtom med ännu mer trötthet och huvudvärk men efter ett tag kände jag mig mycket bättre. När jag sedan ett halvår senare var tillbaka till läkaren och tog prover så visade sig att mina sköldkörtelvärden var normala. Läkaren sa till mig att det inte händer. När man haft sådana höga värden så går det ner och lägger sig på en undernivå. Att någon fått normala värden hade hon aldrig varit med om.

Jag gjorde en uppföljning och åt sedan en kur till med vitaminer och mineraler och då mådde jag bra under hela kuren. När jag nu senast tog prover hos läkaren var sköldkörtelvärdet ännu bättre.

Jag är så tacksam för den hjälp jag fått av Näringskällan och Heléne Roos. Jag har fått tillbaka min energi och känner mig idag mycket piggare.

Agneta

Hej

Tänkte berätta om mina erfarenheter av OxyColon, sent omsider.
Det är verksamt kan jag intyga, anledningen var inte trög mage för det har aldrig varit något problem. Däremot hade jag för över 3 år sen elakartade utslag runt ögonen och på ögonlocken samt på låren (ringorm?). Det kändes hopplöst, så det blev till att leta på nätet. OxyColon verkade intressant då magen/tarmarna troligen hade med det att göra.

Redan efter 3 dagar avtog irritationen runt ögonen (innan utrensningen hade börjat!) Efter ytterligare en tid lugnade utslagen på låren ned sig och läkte ut. Man blev smått förbluffad men framförallt underbart lättad.

Nu till nuvarande kur: Huvudvärksperioder på upp till 3 dygn har plågat mig i åratal så det var dags att prova med en utrensning. Efter ca en vecka hände nåt märkligt, var på väg in när det kändes som en mindre “olycka” hade hänt. Det var det inte, kroppen gjorde sig av med något. Tog en dusch och det som kom ut tänker jag inte beskriva om jag inte blir ombedd att göra det 🙂 Skulle gärna vilja veta vad detta var.

Det ska bli spännande att se hur länge huvudvärken håller sig borta, tar en kapsel varannan dag
som underhållsdos.

Tusen tack

Michael Ö

Jag rekommenderar verkligen alla att göra en hårmineralanalys. Själv kom jag i kontakt med Heléne och Näringskällan genom en rekommendation av en bekant. Jag hade länge mått dåligt och misstänkte att mina besvär hade ett samband med kvicksilver. Jag kommer ihåg att jag hade 117 symtom på kvicksilverförgiftning i ett formulär jag fyllde i. Läkarna tog en massa prover men de sa bara att alla proverna var bra.

När hårmineralanalysen kom tillbaka bekräftade den mina misstankar om kvicksilverförgiftning. Jag började äta kosttillskotten rekommenderade i analysen och det ena symtomet efter det andra försvann.

Jag hade kronsikt trötthetssyndrom och var så trött så jag sov både dag och natt. På morgonen kunde jag gå upp och när barnen åkt till skolan somnade jag vid köksbordet och kunde vakna där 2 timmar senare. Jag kunde inte läsa en bok eftersom jag bara somnade, nästa gång fick jag börja om från början igen då jag inte kom ihåg vad jag hade läst.

De stunder jag var vaken var jag som i dvala. Jag hade hemhjälp som kom och städade varje vecka eftersom jag inte klarade det själv. Jag hade muskelvärk i hela kroppen till och med bakom ögonen kommer jag ihåg. Jag hade dubbelseende och hemsk yrsel under många år. Jag hade ont i ryggen, speciellt ländryggen. Jag orkade knappt gå och hade väldigt ont i mina ben. Från knäna och ner hade jag ibland så ont så jag grät. Min mage krånglade mycket med omväxlande förstoppning och diarréer. Jag hade mycket smärtor i magen som oftast var uppsvullen. Jag var också illamående under flera års tid. Alla dessa symtom är idag helt borta.

Jag har hela tiden haft väldigt god stöttning av Heléne som gett information och förklarat vad det är som händer i kroppen. Det är mycket värdefullt när man är nere och mår så dåligt. Hur dåligt jag än har mått så har jag alltid känt mig uppåt efter ett samtal med Heléne.

Vill också passa på att tala om att även min son gjorde en hårmineralanalys. Han var också fruktansvärt trött och hade smärtor i kroppen. Han hade precis fått diagnosen Bechterews och dessutom en hälsporre. Till min förvåning hade även han en hel del kvicksilver i kroppen fast han aldrig haft en amalgamfyllning. Idag är jag övertygad om att han fick det av mig redan i moderlivet. Idag har han inga som helst smärtor. Han har egen familj och är i riktigt bra balans.

Förresten så kom jag just ihåg hur pojkarna fick följa med mig och storhandla eftersom jag inte orkade lyfta kassarna själv. Idag klarar jag det utan problem. Mitt immunförsvar är också riktigt bra. Trots att jag träffar mina barnbarn ofta då de är förkylda så påverkar det mig inte alls.

Tacksam för all hjälp!

Birgit S