Hoppas ni haft en härlig jul! Jag tycker det är så mysigt med alla adventsljusstakar och levande ljus i decembermörkret.

 

NYTT ÅR OCH NYA MÖJLIGHETER

 

Livet blir mycket vad man gör det till och så här i slutet på året funderar jag som mest på det. Hur har året varit, vilka val har jag gjort och vad kan jag göra bättre under nästa år. En sak som är fantastiskt med livet tycker jag är att vi styr så mycket själva. Vi kan tycka att nu är jag så gammal så det gör inget om jag blir lite tjock, jag kan unna mig av livets goda, det gör väl inte så mycket? Eller, nu börjar jag bli äldre och får ta tag i motion och kost om jag ska hålla mig i form och må bra. Det vi väljer, så blir det.

Personligen unnar jag mig att frossa på julafton. Då äter jag av allt som bjuds på julbordet. Sen är jag så mätt så det känns som om magen står i åtta hörn. Men det är bara jul en gång om året och då tycker jag att man ska få äta vad man vill. Sen är det bra.

 

MELLANDAGSREA

 

När det blir nytt år vill jag starta fräscht. Efter all julmat och året som gått vill jag gärna göra en tarmrening och optimera tarmfloran. Sedan vill jag fylla på med den näring jag saknar för att fungera så bra som möjligt med avgiftning och alla andra processer kroppen jobbar med 24/7.

Detta betyder OxyColon, Candida Balance och en hårmineralanalys. Att ha kroppen i balans är avgörande för vår hälsa. Man kan vara mycket friskare som 85-åring än som 25-åring beroende på livsstil och de val vi gör.

Så därför kör vi en mellandagsrea på vårt populära Hårmineralanalys Paket så du också kan få bättre balans i kroppen till ett riktigt bra pris. Ordinarie pris på Hårmineralanalys Paketet (hårmineralanalys, OxyColon & Candida Balans) är 2298 kronor. 25-31 december kostar det endast 1800 kronor.

 

GOTT NYTT ÅR!!

/Heléne

 

Beställ Hårmineralanalys Paket här!

Hårmineralanalys Paket Bästa starten för ett friskare liv