Välkommen till Näringskällans nya hemsida. Jag har ofta fått kommentarer om att jag borde börja blogga och dela med mig av mina erfarenheter till flera. När jag bestämde mig för att starta en blogg drog det med sig lite mer arbete än vad som var tänkt. Det blev en helt ny plattform med ny hemsida, webbutik och som sagt en blogg. Nu är det i alla fall klart och det känns jätteroligt.

Jag kommer blogga om allt möjligt inom hälsa, vilket jag brinner för. Det är så viktigt att försöka hålla sig så frisk man bara kan. Vi ska leva och njuta av livet vi fått, inte bara överleva. Har man som jag varit sjuk under många år och lyckats bli helt frisk, uppskattar man verkligen livet och vill göra det bästa av det.

Anpassa sig till förändringar

Näringskällan växer hela tiden vilket är jättekul, men innebär också att man måste hänga med och göra nödvändiga förändringar under vägen. Detta ökar trycket på mig som måste hinna med att hjälpa er alla. För att du ska få den hjälp du behöver och min fulla uppmärksamhet, kommer du behöva boka in en telefontid för detta. Min telefonsupport för hårmineralanalys mellan 9-10 utgår, då du kommer få all information du behöver när du köper kosttillskotten. Vi har gjort en ny folder med tips och all info som behövs under balanseringen enligt din hårmineralanalys. Om du ändå känner att du vill ha en avstämning eller har andra funderingar under balanseringen så kan du boka in en tid för detta. Då har vi tid tillsammans så jag kan hjälpa dig med det du funderar på.

För dig som inte gjort och är nyfiken på hårmineralanalys kan läsa mer här: Hårmineralanalys

Jag älskar mitt jobb och allt utbyte jag får med alla kunder. Det är fantastiskt att se så många människor, som jag gjort genom åren, gå från desperation och hopplöshet till att älska och njuta av sina liv. Det ger mig så mycket energi och glädje att kunna göra skillnad i någon annans liv. Om du också blivit hjälp av Näringskällan så skicka gärna in ett par rader hur vi hjälp just dig. Gärna med en bild så kan vi lägga upp det tillsammans med de andra här på sidan.

Passa på och njut av livet och den underbara svenska sommaren när den äntligen är här igen.

Allt gott! /Heléne