Förstoppning och trög mage är något väldigt många lider av. Inte bara att det är jobbigt att bli sittande på toaletten och inte komma därifrån, utan också den påverkan en trög mage får på hela systemet. Om du går med magproblem och din tarm inte fungerar som den ska, kan det få stora konsekvenser för din hälsa.

ELVIS SKÄMDES

Elvis dog inte som man först trodde av en hjärtinfarkt utan av en allvarlig förstoppning. Man hittade avföring som var 4-5 månader gammal i hans tarm. Han hade länge haft problem med sin matsmältning och tröga mage vilket han skämdes för. De försökte hjälpa honom med olika metoder vilket gjorde att det hände “olyckor” på scenen som gjorde att han mitt under showen var tvungen att gå ut och byta scenkläder.

Hans problem med förstoppning var så allvarlig att de övervägde operation, vilket Elvis vägrade. Detta ledde till hans död enligt hans läkare.

OXYCOLON DEN BÄSTA PRODUKTEN

Jag tänker ofta på Elvis i samband med vår storsäljare OxyColon. Funderar på om inte den hade kunnat hjälpa honom med hans förstoppning, jag är ganska övertygad om det. Jag vet i alla fall att den hjälpte mig med min. När jag var sjuk hade jag en förstoppning som gjorde att jag kunde bli sittande på toaletten i vad som verkade en evighet. Jag hade betalat vad som helst för en burk OxyColon när jag satt där. Min tröga mage ledde också till att jag fick hemorrojder som var så illa att jag fick opereras akut.

OxyColon, som från början hette ColoZone, har varit Näringskällans storsäljare under alla år. Känslan när jag provade och fick igång magen med detta undermedel går inte att beskriva. Lättnaden jag kände när flera kilo gammal avföring bara försvann ner i toaletten är en av de bästa upplevelser jag haft. Sedan dess har jag aldrig behövt vara förstoppad, även gaserna och min uppblåsta mage försvann när jag tog OxyColon.

OxyColon är den absolut bästa enskilda produkten jag någonsin stött på. Supereffektiv.

ROCKET SCIENCE PÅ RIKTIGT

OxyColon är en tarmreningsprodukt som ursprungligen togs fram av NASA. De ska ha använt det till att tömma tarmen på astronauterna innan de åkte ut i rymden. Den verkar genom att syresätta tarmen vilket luckrar upp allt tarminnehåll så det lätt kan lämna kroppen.

Om man har problem med magen kan det lätt bli en fixering som gör att man knappt kan tänka på något annat. Jag har haft många kunder genom åren som inte kunnat prata om annat än sina magproblem. Sen när de fått ordning på magen, pratar de om allt annat än magen när vi hörs, vilket känns jätteroligt.

En kund som köpte OxyColon skickade fem bilder med avföring på hushållspapper som kom i min inbox precis när jag skulle gå och äta lunch. Det är inte ofta jag blir arg, men där gick min gräns… Näringskällan gör hårmineralanalyser, inga andra analyser. Bara så ni vet… 🙂

MAGPROBLEMEN FÖRSVANN

Sedan jag balanserade kroppen med hårmineralanalysen har jag inte haft några problem med magen. Men jag gör en tarmrening med OxyColon en eller två gånger per år följt av Candida Balance för att optimera min tarmfunktion. (Candida Balance är en annan mycket effektiv och populär produkt som jag kommer återkomma till.)

Vill du själv göra en tarmrening eller få igång din tröga mage?

Då hittar du OxyColon här!

Ta hand om dig / Heléne

Artikel om Elvis förstoppning i Expressen