CANDIDABEHANDLING

Efter att ha varit hos homeopat Levin där han konstaterat att jag hade Candida, vilket läkarna avfärdade, började jag läsa på om ämnet. Jag provade alla möjliga råd om hur man blir av med Candidaöverväxt. Bland annat så gick jag på Candidadiet i ett halvår vilket förvärrade situationen ytterligare. Om man redan är nedgången på grund av näringsbrist så förvärras det naturligtvis om man börjar med en ännu striktare kosthållning. När jag sedan började äta normalt igen så exploderade Candidan och blev värre än någonsin.

 

HÅRMINERALANALYS

Jag förstod att jag hade näringsbrister i kroppen och gick till en hälsokostbutik för att köpa vitaminer och mineral. När jag kom in i butiken så såg jag bara hyllmeter efter hyllmeter med kosttillskott och frågade mig; Vad är det jag behöver? Hur ska jag kunna veta det? Jag köpte inget då min magkänsla sa mig att jag inte bara kunde stoppa i mig en massa på måfå. Jag letade vidare och hittade hårmineralanalysen. Nu började det likna nåt. Jag beställde tid och åkte ned till Göteborg för att göra min första hårmineralanalys.

Så fort hårmineralanalysterapeuten såg mig så sa han: Det här ska du jobba med! Jag blev lite förvånad då jag knappt visste vad det var än. Jag gjorde i alla fall hårmineralanalysen och åkte hem. Sedan kändes som en evighet innan jag äntligen fick svar.

 

OXYCOLON

Ungefär samtidigt hittade jag produkten som idag heter OxyColon hos oss. Jag hade ju gått med förstoppning och trodde inte det var sant första gången jag tog OxyColon. Den är jämte organiskt svavel den absolut bästa produkt jag någonsin stött på. Allt packat tarminnehåll bara löstes upp och rann ur kroppen. Vi ska inte snacka skit här men det måste upplevas för att förstå vilken otrolig lättnad det var.

OxyColon är en tarmreningsprodukt som ursprunglingen togs fram av NASA i USA. Det är en specialbehandlad magnesium som man använde till att tömma tarmen på Austronauterna innan de åkte ut i rymden. Magnesiumet släpper syre i tarmen och tarminnehållet som är färdigt att lämna kroppen löses upp till vatten. Helt fantastiskt och jag har aldrig varit förstoppad efter det. En annan stor fördel med OxyColon är att då det syresätter tarmen är väldigt effektivt mot candidaöverväxt.

 

LIVET VÄNDER

Jag grät när jag läste svaret på min första hårmineralanalys. Efter alla år av sökande där ingen kunnat hjälpa mig, och till och med jag själv börjat tro att det satt i huvudet på mig, satt jag med papper svart på vitt med de flesta av mina symtom uppräknade. Jag hade otroligt dåligt med näring i kroppen så det var inte konstigt att kroppen inte fungerade. Inte speciellt mycket tungmetaller på första analysen. Jag hade äntligen fått rekommenderat de vitaminer och mineral just min kropp saknade.

Jag började äta kosttillskotten och efter ett tag kände jag bara: WOW!! Är det så här man ska må. Under de två första veckorna med kosttillskotten mådde jag bättre än jag någonsin gjort i hela mitt liv. Sen dök jag rakt ner igen och mådde fruktansvärt dåligt. Avgiftningen hade börjat.

Efter två månader gjorde jag en omanalys för att se vad som hänt under perioden. Den visade att jag var kvicksilverförgiftad. Kroppen hade kört ut upplagrat kvicksilver i blodet så kvicksilverstapeln i analysen fick inte plats i grafen. Kroppen lagrar gifter när vi inte har tillräckligt med näring att binda dem och föra ut det ur kroppen. Så fort kroppen märker att näringen finns kör den tillbaka gifterna till blodet.

Jag mådde upp och ned och det ena symtomet efter det andra bara försvann. De bra dagarna blev fler och fler ju mer gifter jag blev av med. Sedan när avgiftningen var klar fyllde kroppen på med näring och efter det har jag mått bra. Så enkelt och så grundläggande. Jag är fortfarande efter 20 år sedan jag startade Näringskällan lika fascinerad över vad kroppen kan göra om den bara får möjligheten. Jag har idag svårt att förstå att jag varit så sjuk och att varenda symtom är helt borta.

Jag ska i kommande inlägg förklara mina symtom mer ingående och hur det hänger ihop med näringsbrister, obalanser och gifter i kroppen.

 

Ha det så bra / Heléne