Här har det varit ganska hektiskt senaste tiden. Är man bara två som sköter den dagliga verksamheten blir det ganska skört om den ene blir sjuk. Detta hände och jag är nu inne på tredje veckan med dubbelt arbete. Men det går bra om jag bara strukturerar upp det ordentligt.

 

NYA BESLUT

I och med detta har jag beslutat mig för att göra ganska stora förändringar i verksamheten. Jag har sagt upp lokalen och kommer flytta hem Näringskällan till mitt hus. Jag jobbar ju redan hemifrån där jag haft mitt kontor sedan länge. I och med att jag bestämt mig för att sköta företaget mestadels själv hemifrån har jag naturligtvis inte möjlighet att ha öppettider som vi haft i lokalen.

 

TELEFONTID

För att hinna med har jag valt att justera tillbaka min telefontid till må, ons, fre mellan 10-12 som jag haft tidigare. Jag tycker att jag tappat mycket kontakt med er kunder sedan jag lejde bort kundtjänsten. Så hädanefter svarar jag själv under dessa tider. Jag går inte igenom hårmineralanalyser eller ger råd om dessa på telefontiden. För att kunna ge råd behöver jag plocka fram den aktuella hårmineralanalysen. Därför behöver du boka in en tid för detta då det tar för mycket av telefontiden annars. Då har alla möjlighet att komma fram och inte bara några få.

 

Ha det så bra! / Heléne