Nu är jag precis klar med en omfattande skriftlig genomgång av hårmineralanalysen. En genomgång på 16 sidor där jag går igenom analysen och ger mina bästa tips.

Jag har arbetat exklusivt med hårmineralanalysen under 20 år, detta efter att ha varit väldigt sjuk själv innan och lyckats bli helt frisk.

Jag har nog en ganska unik kunskap och erfarenhet vilket gjort att Näringskällan idag är klart störst i Skandinavien på hårmineralanalys. Det är naturligtvis jätteroligt, men sätter också press på mig som fortfarande sköter det mesta själv.

Då intresset för hårmineralanalyser hela tiden ökar känner jag att jag inte hinner gå igenom den med alla kunder som önskar det – tiden räcker helt enkelt inte till. Och ska jag vara helt ärlig så känner jag mig som en papegoja efter att ha gått igenom analysen tusentals gånger genom åren. Men jag vet hur stor skillnad genomgången gör för förståelsen av hur hårmineralanalysen fungerar, än att bara läsa igenom själva analysen.

Genomgången av hårmineralanalysen ersätter den bokade tiden på 30 minuter som kostar 500 kronor. Jag bjuder på detta exklusivt till Näringskällans kunder som gör en hårmineralanalys.

Denna genomgång finns inte till försäljning utan medföljer hårmineralanalysen när den är klar. 

Om du tidigare gjort en hårmineralanalys på Näringskällan och har ett Analys-Id kan du maila det till: info@naringskallan.se så mailar jag en genomgång till dig utan kostnad. Maila endast Analys-Id, inga frågor i mailet. Jag har svårt att hinna svara på mail så undvik gärna att kontakta mig via mail i övrigt.

Om du undrar över något når du mig direkt på telefon: 0771 661 661 – måndag, onsdag och fredag 10-12.

Om du gjort en hårmineralanalys och inte börjat med balanseringen rekommenderar vi att du inte gör det om din hårmineralanalys är äldre än två månader. Då bör du göra en ny hårmineralanalys och börja mineralbalanseringen omgående.

Det går fortfarande att boka in 15 minuter om du har frågor som rör din hårmineralanalys specifikt. Då plockar jag fram den och hjälper dig med dina funderingar.

Önskar er alla en trevlig sommar!

Heléne