0771 - 661 661 - må, ons, fre 10-12

VI BEHÖVER KOSTTILLSKOTT

Idag säljs det kosttillskott för miljarder. Många har förstått att kosten inte längre räcker till för vårt ständigt ökande näringsbehov. Kroppen måste ha näring i alla funktioner som sker på cellnivå 24 timmar om dygnet. Vi får en väldig obalans då behovet ökar och tillgången på näring minskar konstant. Med dagens odlingsmetoder finns inte alls samma näring i maten som förr och dessutom sprutar vi gift på den maten vi äter. En av näringens viktigaste uppgifter i kroppen är just att binda gifter så de kan lämna kroppen. Som det ser ut idag kan man undra om näringen i maten ens räcker till för att avgifta gifterna den innehåller om man äter besprutad mat.

Personligen är jag övertygad om att detta idag är den största orsaken till ohälsa både fysisk och psykisk. Kroppen har inte en chans att fungera normalt när den saknar en massa grundläggande näringsämnen. Detta tär på hälsan och gör att vi gradvis mår sämre och sämre. Vi får mer och mer symtom och vi förstår inte varför.

 

MEN VILKA KOSTTILLSKOTT BEHÖVER JAG?

Så du konstaterar att du behöver kosttillskott och går till hälsokostbutiken. Där ser du hyllmeter efter hyllmeter med kosttillskott och undrar hur i hela friden du ska veta vilka just du behöver. Det kan du inte göra. Det absolut bästa är att göra en hårmineralanalys för att få reda på exakt vad just du behöver. Då får du även veta vilken ämnesomsättning du har samt hur din sköldkörtel och dina binjurar fungerar. Vitsen med en hårmineralanalys är att du ska få uträknat på milligrammet vad just din kropp saknar av vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och/eller saltsyra.

Nu kanske du har gjort hårmineralanalys och balanserat kroppen. Du kanske inte har råd med en hårmineralanalys eller av någon annan anledning väljer att inte göra någon analys. Då är det minsta du behöver ett bra multitillskott så du åtminstone får i sig dagsbehovet av viktiga vitaminer och mineraler.

 

VIKTIGT MED RÄTT SAMMANSATT KOSTTILLSKOTT

Om man nu gjort klart eller väljer att inte göra en hårmineralanalys och vill ta ett bra multitillskott, hur väljer man detta? Något du bör veta om vitaminer och mineraler är vilken effekt de har i kroppen. Vissa vitaminer och mineraler snabbar på metabolismen och andra saktar ner den. Långsamma ämnesomsättare i hårmineralanalysen blir rekommenderade ParAdren som hjälper till att öka den metaboliska hastigheten. Snabba ämnesomsättare blir rekommenderade SymThymo som lugnar ner ämnesomsättningen. Dessa kosttillskott optimeras dessutom genom att ta med innehållets synergister som hjälper upptag och nyttjande ytterligare.

Så om du tar ett multitillskott med en massa olika vitaminer och mineraler i en blandning kommer dessa att både gasa och bromsa din ämnesomsättning samtidigt. Detta är naturligtvis inte optimalt och kan stressa kroppen.

 

NÄRINGSKÄLLANS MULTIKOMBO

Så det optimala är att ta ParAdren på morgonen när kroppen ska komma igång och SymThymo på kvällen när du ska varva ned och komma till ro. Då får du i dig största delen av de grundläggande näringsämnen som är så viktiga för kroppens dagliga funktioner. Ät inte enstaka vitaminer eller mineral utan att ha analyserat att du verkligen behöver dem. Det kan ofta ställa till större obalanser än du hade innan.

Om du inte tar några kosttillskott så ta åtminstone ett bra multitillskott. Det gör stor skillnad i kroppen.

Jag har länge letat efter ett bra multitillskott att erbjuda i webbutiken utan att lyckas. Alla har en salig blandning av vitaminer och mineral med olika effekt utan hänsyn till dess synergister och antagonister. Därför har vi nu satt ihop Näringskällans Multikombo. Ett perfekt sammansatt multitillskott som förutom att täcka ditt dagsbehov av många ämnen också ger dig effekt när du behöver det.

Passa på att prova! Just nu har vi introduktionspris under en begränsad period. Du hittar Erbjudandet här

 

Varma hälsningar / Heléne

Pin It on Pinterest

Share This