0771 - 661 661 - må, ons, fre 10-12

Här ser ni en presentation om vad Näringskällan är och hur det kom sig att jag startade företaget för nästan 20 år sedan. Jag brinner för att informera och försöka få människor förstå hur mycket man själv kan göra för sin hälsa. Om jag lyckats bli av med alla mina symtom finns det hopp för en väldig massa människor som mår dåligt helt i onödan.

För mig är livet fantastiskt när jag verkligen kan leva och inte behöva må dåligt eller ha ont. Slippa alla dessa besök i sjukvården och endast bli erbjuden mediciner för att maskera symtomen som ingen visste vad de berodde på.

 

 

 

Läs om hårmineralanalysen här! Titta på David Watts filmer när han förklarar hur han kom in på den här banan som han forskat på i så många år nu. Han har räddat mitt liv och jag är honom evigt tacksam för det.

 

Lev väl! / Heléne

Pin It on Pinterest

Share This